Om gruppen

Om Sienna Gruppen

Sienna Gruppen blev stiftet i 1979 og består for tiden af 20 medlemmer. Medlemmerne arbejder meget individuelt, men har som fælles incitament den tilbagevendende Påskeudstilling, som nu finder sted på Skolen på Herredsåsen. På udstillingen viser medlemmerne deres seneste værker. Desuden suppleres med gæsteudstillere.

De kunstneriske udtryk spænder vidt; bl.a. over: akrylmaleri, foto, akvarel, olie, pastel, porcelæn, blandtekniker, textil, patchwork, vævning, keramik, maleri, papmaché, tegning, skulpturer, installationer m.m

Medlemmerne har hver sin profil hér på hjemmesidensiden. Få indblik i deres tilknytning til Siennagruppen og se udvalgte værker.

 

Under 'Nye udstillinger' oplyses, hvor de enkelte medlemmer udstiller seperat eller sammen med andre.

 

Henvendelse, angående optagelse i Sienna-gruppen eller om at komme i betragtning som gæsteudstiller til Påskeudstillingen 2018, bedes rettet til formand for Siennagruppen:

Axel Gadegaard
Byens Mose 7
4400 Kalundborg

Tlf.: 5950 3002/ 2336 4815   E-mail: axel.g@plakaten.dk
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.04 | 06:45

Hej Lissi
Tusind tak for for de smukke ord..
God sommer hilsen Hanne Tønnesen

...
29.04 | 16:11

Har just set kulturstenen på Slagelsevej. Den er utrolig flot og meget spændende, at studere. Der er så mange detaljet

...
19.04 | 11:43

Tusind tak for en flot og festlig fernisering i går . Det er første gang jeg møder jer Sienna-Kunstnere , men det bliver bestemt ikke den sidste !

...
14.03 | 00:38

Hej Edit Duran
Du er velkommen til at henvende dig til vores formand Axel Gadegaard. Du finder tlf. nummer på hans side under medlemmer.
Mvh
Grethe Holm

...
Du kan lide denne side